• ראשי
  • תכנית הלימודים
    ▼
    • רצפי הוראה
    • ספרים מאושרים
    • תכנית הלימודים
  • משאבי הוראה
  • השתלמויות וכנסים
    ▼
    • השתלמויות
    • ימי עיון
    • כנסים
  • משולחן המפמ”ר
  • מבחנים והערכה
    ▼
    • פרסום עיתון קיר
    • אוריינות מדעית
    • גישת ההערכה במוט”ל
    • מבחני בגרות
    • משימות הערכה
    • ניתוח מבחני בגרות
    • תלקיט
    • תלקיט דיגיטלי
  • כתב עת
  • מי אנחנו
  • צרו קשר
    ▼
    • הצהרת נגישות
Skip to content
  • מכון ויצמן למדע המחלקה להוראת המדעים (נפתח בלשונית חדשה)
  • משרד החינוך (נפתח בלשונית חדשה)
  • מינהלת מל”מ – המרכז הישראלי לחינוך מדעי-טכנולוגי ע”ש עמוס דה-שליט (נפתח בלשונית חדשה)
  • אתר מורי מוטל

מדע וטכנולוגיה לכלל

  • ראשי
  • תכנית הלימודים
    • רצפי הוראה
    • ספרים מאושרים
      • מדעי החיים
      • מדעי החומר
    • תכנית הלימודים
  • משאבי הוראה
  • השתלמויות וכנסים
    • השתלמויות
    • ימי עיון
    • כנסים
  • משולחן המפמ”ר
  • מבחנים והערכה
    • פרסום עיתון קיר
    • אוריינות מדעית
    • גישת ההערכה במוט”ל
    • מבחני בגרות
    • משימות הערכה
    • ניתוח מבחני בגרות
    • תלקיט
    • תלקיט דיגיטלי
  • כתב עת
  • מי אנחנו
  • צרו קשר
    • הצהרת נגישות
      • תנאי שימוש
ראשי > משאבי הוראה > דוגמאות לכרזות חקר

דוגמאות לכרזות חקר

פרויקטים
חקר
  • חוק ה”חמש שניות” – מה השפעת זמן שהיית המזון על הרצפה על הצטברות החיידקים על המזון?
  • חוק ה”חמש שניות” – אמת או מיתוס?
  • השפעת ריכוזים שונים של מיצוי בצל על צמיחת חיידקים
  • השפעת שום על גדילת חיידקים

עודכן לאחרונה

16.10.2017

יש סיכוי שגם החומרים האלו יהיו רלוונטיים עבורך:

  • מסע מופלא לעולמם של המיקרואורגניזמים

    תקציר

    כותבי המבנית: ד"ר מחמוד חליל - מנהל מכללת סכנין להכשרת עו"ה מרכז הפרויקט: פרופ' ראובן לזרוביץ
    פעילות
    משימות מבוססות מאמר
  • כנס תוצרים מוטל

    תקציר

    בתאריך 25.4 התקיים בטכניון כנס תוצרי חקר של תלמידי מוטל. הכנס התקיים בטכניון ובו השתתפו תלמידים ממספר בתי ספר הן מהמגזר הערבי והן מהמגזר היהודי.
  • אוכלים חיידקים

    תקציר

    نأكل البكتيريا (2 امامك الفقرتان الاوائل من المقال "نأكل البكتيريا" الموجود في موقع קופ"ח מכב"י) هل بكتيريا الامعاء المفيدة "البكتيريا النافعة" (חיידקים פרוביוטיים) التي ندخلها الى المنتجات الغذائية حقاً تعود بالفائدة للصحة؟ ومن هي بشكل عام بكتيريا الامعاء المفيدة؟ درس قصير في البيولوجيا.
    תחום תוכן
    ביולוגיה
    פעילות
    משימות מבוססות מאמר
    חומרים מותאמים
    חומרים בשפה הערבית
  • צרו קשר
  • הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
  • מכון ויצמן למדע המחלקה להוראת המדעים (נפתח בלשונית חדשה)
  • משרד החינוך (נפתח בלשונית חדשה)
  • מינהלת מל”מ – המרכז הישראלי לחינוך מדעי-טכנולוגי ע”ש עמוס דה-שליט (נפתח בלשונית חדשה)
  • אתר מורי מוטל
  • ראשי
  • תכנית הלימודים
    • רצפי הוראה
    • ספרים מאושרים
      • מדעי החיים
      • מדעי החומר
    • תכנית הלימודים
  • משאבי הוראה
  • השתלמויות וכנסים
    • השתלמויות
    • ימי עיון
    • כנסים
  • משולחן המפמ”ר
  • מבחנים והערכה
    • פרסום עיתון קיר
    • אוריינות מדעית
    • גישת ההערכה במוט”ל
    • מבחני בגרות
    • משימות הערכה
    • ניתוח מבחני בגרות
    • תלקיט
    • תלקיט דיגיטלי
  • כתב עת
  • מי אנחנו
  • צרו קשר
    • הצהרת נגישות
      • תנאי שימוש
  • אוריינות מדעית
  • אירועי שיא
  • מורי מורים
  • מבחני בגרות
  • תלקיט
  • תלקיט דיגיטלי
מרכז מורים ארצי במקצוע מו"ט חט"ב ומוט"ל - "הפרויקט מבוצע עפ"י מכרז 09/07.13 עבור המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך. כל הזכויות שמורות למשרד החינוך" .
אתר מוטנ"ט מבוסס על תבנית עיצוב ייחודית על תשתית וורדפרס אפיון, עיצוב ובניית האתר: יחידת טכנולוגיות אינטרנט, המרכז למו"פ, אורט ישראל
Skip to content
Open toolbar כלי נגישות

כלי נגישות

  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • Reset Reset